info@rellox.hu +421 949 880 075

Projekt​

A Rellox társaság és a PURE Resort Ehrwald projekt fejlesztője, a híres Mountain Residences cég, amely luxus lakó–és turisztikai projektek építésére specializálódik az osztrák Alpokban, örömmel mutatják be Önöknek ezt a csodálatos projektet.

Ez a vadonatúj projekt összesen 37 különböző méretű, 1 – 4 hálószobával rendelkező apartmanból áll össze. A faházakban 9 apartman található, amelyek 2 – 4 hálószobával rendelkeznek, lakóterületük pedig 81 – 139 nm. A fő épületben 28 apartman lesz, amelyek lakóterülete 47 – 194 nm (1 – 4 hálószoba). Közülük néhány duplex lakás. Az összes apartmanhoz erkély, illetve 2 – 4 mélygarázsos parkolóhely tartozik.

A létesítményben lesz recepció, étterem, terasz, edzőterem, és természetesen szabadtéri szaunával és medencével rendelkező wellness-részleg. A projekt építése már elkezdődött, a befejezése pedig 2019 májusára van tervezve.

Az ingatlanfejlesztő cég nagy hangsúlyt fektetett a kiváló minőségű anyagok felhasználására. Modern elemek, hagyományos alpesi stílus és sok természetes elem ízléses kombinációja. Az apartmanok berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre, hogy azokat rögtön az átadás után bérbe lehessen adni.

Az egész projekt saját használat és további bérbeadás kombinációjára van tervezve. Mivel a neves „PURE” márkanév alatt fut, így a többi osztrák „PURE” apart-hotel (pl. Pitztal, Arlberg, Seefeld in Tirol, Hinterthal, Lermoos stb.) szinergiájából húz majd hasznot. Ezek a projektek nagyszerű referenciákkal rendelkeznek. A tulajdonos számára ez egyfajta garancia, és a vonzó bérbeadásból származó hozamok feltételezése. A várható bérbeadásból származó hozamok kiszámítása, akár 4,3 %, a működési költségek levonása után és adózás előtt. Az ingatlanok kereskedelmi célú használata további előnnyel jár, ez pedig a 20 %-os ÁFA megtakarítás (az ingatlan vételárából számítva).

Legyen ÖN is tagja a PURE Resorts családnak!

Ehrwald egy tiroli régióban fekvő kisváros, amely a német határ közelében fekszik. A település keleti oldalán a fenséges a híres Zugspitze helyezkedik el, amely a 2 965 m tengerszint feletti magasságával a Bajor Alpok legmagasabb hegye. A hegycsúcs a német és az osztrák oldalról is jól megközelíthető. A német oldalon a Garmisch-Partenkirchen síközpont terül el.

Ehrwald-ból a Zugspitze hegyre egy felvonó vezet. A felvonó a Grubinstein-re szállítja a síelőket, ahol különböző hosszúságú és nehézségű sípályák vannak. A helyszínen további 8 modern sífelvonó, snowpark és síiskola található. A terület sífutók számára is ideális.

Ehrwald a hatalmas Zugspitz Arena síterületével van összekötve, amely 7 síközpontot foglal magába – összesen 152 km sípálya. A Zugspitzplatt gleccser is vonzza a turistákat, amely majdnem egész évben biztosítja a hótakarót.

Ehrwald körül a vidék csodálatos. Érintetlen természet, mezők, rétek, fenséges hegyek. A turisták, kerékpárosok, hegymászók paradicsoma. A területen számos túraútvonal és kerékpárút van. A Mittersee-tó alkalmas a fürdésre. A leghosszabb tiroli bobpálya is itt található meg, valamint a Tiroler Zugspitze Golfclub.

A PURE Resort Ehrwald a legjobb alpesi ingatlan projektek közé sorolható. A projekt nagy előnyei – kiváló elhelyezkedés, tapasztalt ingatlanfejlesztő, a létesítmény gazdag háttere, kiváló minőségű berendezés, attraktív bérbeadásból származó hozam. A projekt építése már elkezdődött, a befejezése pedig 2019 májusára van tervezve. Szívesen bebiztosítjuk az ingatlanfejlesztővel való találkozót.