info@rellox.hu +421 949 880 075

Helyszín​

A PURE Resort Ehrwald apartman projekt Ehrwald falujának központjában fekszik a német-osztrák határ közelében, és közvetlenül a Zugspitze lábánál, amely a Bajor Alpok legmagasabb hegyeként ismert. Ez a terület számos szabadidős tevékenységet kínál minden évszakban. Tekintsék meg, milyen dolgokat lehet itt csinálni.

A projekt elhelyezkedése

Síelés és sífutás

Közvetlenül Ehrwald falujából egy kabinos felvonó vezet a Zugspitze hegyre. A síelőket egy másik felvonó a Grubinstein-re viszi fel, ahol különböző nehézségű és hosszúságú sípályák vannak. További kabinos felvonó, 8 modern felvonó, snowpark és síiskolák állnak rendelkezésre. A terület a sífutók számára is ideális. Ehrwald faluja ugyanis a hatalmas Zugspitz Arena területével van összekötve, amely 7 síközpontot foglal magába. Összesen 152 km sípálya. Továbbá a gleccser is csábító, amely elegendő havat kínál majdnem az egész év folyamán.

Szánkózás

A helyi szánkópályákat a gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik. Decembertől márciusig minden kedden és csütörtökön 18:30-tól 23:30-ig az Ehrwalder Alm éjszakai szánkópályák is nyitva vannak. Ezeken a napokon a Tirolerhaus, Ehrwalder Alm, Ganghofer Hütte és Brentalm hegyi faházak is nyitva vannak, ahol kiváló ételekkel és élőzenével várják vendégeiket. Az éjszakai útvonal hossza 3 kilométer.

Kerékpározás

A környék a kerékpárosok körében is nagyon népszerű. Ehrwald és környéke számos különböző nehézségű kerékpárutat kínál – a profi kerékpárosoknak és gyermekes családok számára egyaránt.

Hegyi túra

Nyáron Ehrwald közkedvelt a turizmus szerelmesei körében. Számos túraútvonal áll rendelkezésre. Ajánlott a „Zugspitzi am Gaisbach” túraútvonal, amely főleg a gyermekek körében közkedvelt. Itt megtanulnak mindent a helyi természetről és a régióról. Az érintetlen természet, a rétek, a fenséges hegyek és a hegyi tavak csodálatos hátteret alkotnak.

Golf

A golfpálya 9 szakaszos, 1 000 m tengerszint feletti magasságban terül el, és csodálatos kilátást nyújt a Zugspitze hegyre. A kevésbé tapasztalt játékosok meglátogathatják a golf iskolát is, amely szintén Ehrwald falujában fekszik.

Fedett medence

Ehrwald falujában van a régió legnagyobb fedett medencéje. Az épület része egy 25 méteres úszómedence (a víz hőmérséklete 29 fok) és gyermekmedence. Nyáron napozóágyak és játszótér is rendelkezésre állnak. Az épülethez egy szauna, szolárium és fitnesz is hozzá tartozik.

Hegymászó fal

A régió a hegymászók paradicsoma – különböző típusú ferratok és sziklaalakzatok. A Zugspitze lábánál új mászófalak lettek létrehozva. Rossz idő esetén, a helyi műfalon is gyakorolhat. A műfal összesen 1267 nm mászófelületet biztosít, kb. 10 000 fogantyúval, maximális magassága 16,27 nm, az út maximális hossza 20 méter. A kezdők számára mászó tanfolyamok is rendelkezésre állnak.

Teniszcsarnok

2014-ben Ehrwaldban új teniszcsarnok nyílt meg, ahol 2 teniszpálya van.

Műjégpálya

Közvetlenül Ehrwaldban egy műjégpálya van (korcsolyázás, curling, jégkorong).

Gasztronómia

Ehrwald falujában több étterem, kávézó, pizzéria és vendéglő áll rendelkezésre, ahol kipróbálhatják a hagyományos tiroli konyhát.

Infrastruktúra

Ehrwald települése körülbelül 8 óra autóútra fekszik Budapesttől.