info@rellox.hu +421 949 880 075

Befektetés

Ingatlanvásárlás a PURE Resort Ehrwald projektben az ingatlan saját használata mellett kiváló befektetésnek is minősül.

További bérbeadásból származó hozam

Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. Amikor a tulajdonos az apartmanját nem használja, az turistáknak van kiadva. Ezzel a tulajdonos vonzó bérbeadásból származó hozamokra tesz szert. Az ingatlan további bérbeadásáról egy professzionális ügynökség gondoskodik.

Az üdülőhely üzemeltetése és az ingatlanok további bérbeadása a „PURE” márkanév alatt valósul meg. Ez a márka alatt már több alpesi üdülőhely létezik, így a komplex azok szinergiájából és a márka hírnevéből húz majd hasznot.

Várható bérbeadásból származó hozam kiszámítása – apartmanok a faházakban

TOP 1
TOP 2
TOP 3
TOP 4 - Eladva
TOP 5 - Eladva
TOP 6
TOP 7
TOP 8
TOP 9

Várható bérbeadásból származó hozam kiszámítása – apartmanok a fő épületben

TOP 10
TOP 11
TOP 12
TOP 13
TOP 14
TOP 15
TOP 16
TOP 17
TOP 18
TOP 19
TOP 20
TOP 21
TOP 22
TOP 23
TOP 24
TOP 25
TOP 26
TOP 27
TOP 28
TOP 29
TOP 30
TOP 31
TOP 32
TOP 33
TOP 34
TOP 35
TOP 36
TOP 37
TOP 38

Saját használat

A tulajdonos és az üzemeltető közötti szerződés időtartama 20 év. A tulajdonos az év folyamán néhány hétig használhatja a saját ingatlanját. Az ingatlan tulajdonosok számára a további bérbeadással és menedzsmenttel kapcsolatban kiterjedt szolgáltatások vannak biztosítva.

Fontos információ, hogy a PURE Resort Ehrwald projektben megvásárolt apartman a vevő saját tulajdonában van, így az a bérleti szerződés időtartama alatt bármikor értékesíthető.
A saját használat és a további bérbeadás feltételeivel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Likviditás

Az osztrák alpesi hegyi ingatlanok piaca likviditás, azaz az ingatlan esetleges továbbértékesítése szempontjából egy elvi előnnyel rendelkezik: nem kötődik elsődlegesen semmilyen vásárlói célcsoporthoz sem. Az osztrák Alpokban fekvő ingatlanokat főleg Ausztria, Németország, Svájc, Nagy-Britannia, Hollandia, Skandinávia államaiból származó befektetők vásárolják. Azonban számos érdeklődő van az USA, Oroszország, illetve Közép- és Kelet-Európa államaiból, beleértve Magyarországot is.

Amennyiben Ön szeretné továbbértékesíteni a PURE Resort Ehrwald resortban található ingatlanát, potenciális vásárlók széles skáláját szólíthatja meg. Újra felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön PURE apartmanja az ÖN saját tulajdonában van, így az bármikor értékesíthető.

Osztrák ingatlanpiac

Az osztrák ingatlanpiac, és különösen a minőségi alpesi központokban fekvő ingatlanok, az egyik legbiztonságosabb ingatlanbefektetésnek minősülnek. Ez főleg az alacsonyabb osztrák hegyi ingatlanáraknak köszönhető, összehasonlítva a Franciaországi, Svájci és részben Olaszországi alpesi központokkal szemben, valamint az európai vásárlók folyamatos érdeklődésének. További információk az osztrák ingatlanpiacról ITT találhatók.

A vételár ÁFA visszatérítése

A PURE Resort Ehrwald resortban található ingatlanok elsősorban további bérbeadásra, tehát vállalkozási célra vannak tervezve (lehetséges azok részleges saját használata). Abban az esetben, ha Ön Ausztriában (természetes vagy jogi személyként) áfa-fizetőként regisztrált, jogosult – részben vagy egészben – visszakérni a vételár ÁFA tartalmát.

További információkat a Vásárlási eljárás fejezetben talál. Már a befektetés kezdetén jelentős összeget takaríthat meg. Abban az esetben, ha Ön Ausztriában áfa-fizetőként regisztrált, a vételár ÁFA tartalma mellett további kapcsolódó kiadások ÁFA tartalmának visszatérítésére is jogosult (például a közjegyzőnek fizetett munkadíj ÁFA tartalma, további folytatólagos, ÁFA-val terhelt kiadások).

Az adózással kapcsolatos eljárásokat individuálisan kell kezelni, mivel esetenként változhatnak. Együttműködés esetén, magyarul beszélő osztrák adótanácsadó szolgáltatásait biztosítjuk számára.